om oss

Velkommen innom Kennel Små`vennan !

Vi er Lisbeth og Per Helge. Vi bor i festspillbyen Harstad, også kalt "Vågsfjordens perle ". Harstad er omkranset av havet mot nord, og et flott turterreng i de andre himmelretningene. Dette bruker vi flittig sammen med våre firbeinte turkamerater, både sommer og vinter. Vi streber også for å komme oss på flest mulig utstillinger i løpet av året.

Vi har en hobby-kennel, og ønsker å avle i tråd med Norsk Cavalier klubbs retningslinjer for avl. Målet er funksjonelt, friske hunder med et rasetypisk utseende og et godt gemytt. Alle avlsdyr er hjerte/kneleddsundersøkt og øyelyst uten anmerkning. De er også utstillingspremiert. Vi blir veldig glad om valpekjøpere selv ønsker å stille ut - men dette er ikke noe absolutt krav. Det aller viktigste for oss er at valpekjøper er skikkelig motivert, har satt seg inn i rasens egenskaper og at hundene får et godt og trygt hjem.

Valper leveres ved 8 ukers alder. Stamtavle, veterinærattest og kjøpekontrakt følger med.

Valpene blir registrert i NKK, vaksinert og ID-merket før levering. Veil.valpepris er kr. 18 000,- (gjelder fra 01.08.2019). Valper må hentes her hos oss. Vi ønsker ikke å sende valper alene med fly eller annen transport.

Vi har hatt Cavalier King Charles Spaniel siden 1986, og har tilegnet oss mye kunnskap om rasen gjennom disse årene. Det ønsker vi at andre som har interesse av cavalieren, kan nyte godt av. Så du er hjertelig velkommen til en cavalier prat på telefon el. mail

Oversiktsbilde over Harstad mot sørøst.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.09 | 17:22

Den er grei. Vi får se om det blir kull her tidligere. Følg med på hjemmesiden utpå nyåret.

...
07.09 | 15:58

Hei! Vi har hatt kontakt med dere tidligere angående å kjøpe tispe. Vi har satt oss opp på ei liste i Sandnes i mai 20, men det hadde vært bedre med Harstad.

...
08.09 | 16:50
Planlagte kull har mottatt 115
05.09 | 15:10
Mie har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE